Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Fiatal Gazda Konferencia 2019

február 22.

Az AGRYA szokásosan február utolsó péntekjén, így az az idei évben fenruár 22-én tartja az éves konferenciáját. A konferenciát Dr. Nagy István miniszter nyitja meg.

A konferencia cím választásával, “Megújuló agrárium”, arra kívánt utalni a szervező AGRYA, hogy a változások éve lehet a 2019. év. Így a rendezvény első részben, amely az agrár szabályozás, a támogatás politika változásaira fókuszál ennek megfelelő témák kerülnek elő. Szó lesz az EU támogatási ciklus agrártámogatási kereteiről, céljairól, tartalmáról, az adózási rendszer és a földtörvény változásairól, a gazdák jövedelmét nem kis részben befolyásoló piaci folyamatokról.

A konferencia második része az új technológiák, megoldások mindennapi alkalmazásáról szól a kisebb-nagyobb gazdaságokban. Itt kapott helyet az a kerekasztal beszélgetés is, amelyben az agráriumhoz kapcsolódó különböző piaci szereplők mutatják be azokat a technológia-termelési változásokat, amelyek már itt vannak előttünk, amelyekre érdemes készülni, semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Részletes program: https://dxpvcgy88gl35.cloudfront.net/sites/default/files/downloads/fgk_2019_program_web_0.pdf

Jelentkezés: https://agrya.hu/fiatal-gazda-konferencia-2019

A konferencia részvételi díja 13.900,- forint személyenként.
A szervezők a 40 év alatti fiatal gazdákat várják.

Részletek

Dátum:
február 22.
Honlap:
https://agrya.hu/fiatal-gazda-konferencia-2019