Megjelent a Hobbikertész!

Új Top agrar különszám csak a Laptapiron! Megjelent a Hobbikertész! A különszám az otthoni kertészkedés szerelmeseit célozza. Cseperkálóné Mirek Barbara kertészmérnök, növényorvos 10 tippet ad, hogyan érdemes belevágni – otthon, vagy közösségi kertben, akár a balkonon egy ládában – a növények termesztésébe.

De mennyiért vehetünk ehhez egy hobbiteleket, miután a koronavírus-járványban az árak több megyében megduplázódtak. Balogh Lászlóval, az ingatlan.com vezető elemzőjével jártuk körbe az 1500 négyzetméternél kisebb külterületi telkek piacát, és térképünkön bemutatjuk, hol, mennyiért adják a telkeket.

Szerszámtesztünkben a kiskerti ásókat és ásólapátokat vizsgáltuk az extrém száraz tavaszon kőkeményre aszott kiskerti talajban.

Több mint száz kiállító fogadta március utolsó hétvégéjén, a Gardenexpóra látogatókat. Mi is ott jártunk, ahol a növényeket, a szaporítóanyagokat, a kertigép-innovációkat, a robotfűnyírókat is megcsodáltuk. Bemutatjuk az első Bálint gazda-díjazottat, az aligátorkörte termesztését és a tízesztendős Első Kis-Pesti közösségi kertet is.

A különszám csak a Laptapíron olvasható: https://laptapir.hu/magazinok/top-agrar-kulonszam

Facebook Comments