Újra Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok

26. alkalommal rendezik a hódmezővásárhelyi „Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokat” május 9-11. között, amely az OMÉK társrendezvényeként mutatja be az ágazat színe-javát.

A rendezvényen az állattenyésztés nyolc ágazata (a ló-, a szarvasmarha-, a sertés-, a juh-, kecske-, a baromfi-, a díszbaromfi- és nyúltenyésztés), a halászat, a vadászat, valamint az állattenyésztés és az ahhoz kapcsolódó növénytermesztés szakiparának legjelesebb képviselői mutatkoznak be.

Lesznek olyan érdekes programok, mint fajtabemutatók, tenyészállat-árverések, juhnyírási bemutató, mezőgazdasági gépbemutató, illetve szakmai konferenciák.

Az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok szakmai elismertségét jelzi, hogy a Magyar Állattenyésztők Szövetsége a hazai állattenyésztési kiállítások közül elsőként az Alföldi Állattenyésztési Napoknak adott „Országos Tenyészállat Kiállítás” rangot. A kiállítás 17 hektáros területén a tavalyi évben összesen 653 kiállító vett részt, a látogatói létszám pedig meghaladta 60 ezer főt.

A kiállítás a neten itt követhető: http://hodmezogazda.hu/stream.html

Facebook Comments